torsdag den 28. februar 2013

Konfirmationskort




Dagens kort er lavet af Tim Holtz papir købt af Dorthe/Pips, embosset med Dots embossingfolder i klubben, WOC blomster, lidt fjer, hvide pynte-swirls fået af Dorthe/Pips og et nyt konfirmandstempel fra Hobbygros, købt i vores lokale Flygger.

mandag den 25. februar 2013

Tag nr. 2...


Lilla tag lavet af en masse rester fra gemmerne, pynt fra en trøje, en hæklet roset og 2 pins fået af Dorthe/Pips.

Har scrappet hele dagen i går, men kan desværre først vise jer resultaterne efter 28.4., hvor vi holder konfirmation.

lørdag den 23. februar 2013

Penny black hjerte-pindsvin



Kortet er lavet med en af mine mange nye Penny Black stempler, farvelagt med H2O farver. Denne hedder Heart Allower og er købt af Moster Olivia. Papiret er fra en lækker Panduro blok, Fruit Garden, købt til Scrap i Esbjerg. Blomster fra WOC og lidt forskelligt fra gemmerne. Den lille gren er fra min nye Die-Namics Royal Rolled Rose die. Den kommer jeg til at bruge en del.... Også den ovale die er ret ny, fra Hobbygården.

God lørdag til jer alle derude.



fredag den 22. februar 2013

Mit første tag...



Et tag lavet af diverse ting fra skuffen, nål fået af Dorthe/Pips peppet op med et par egne perler, lidt forskelligt pynt fra Netto og en sløjfe fra Convention, købt brugt sammen med en båndtaske.



onsdag den 20. februar 2013

Konfirmationskort til en dreng...


Kortet er lavet som det første konfirmationskort i år. Baggrunden er lavet med en embossingfolder lånt til Scrap i Munkebo. Den er da for lækker. Tandhjul lavet med Tim Holtz die, orion stempel, fuglehus og ugleknap fra gemmerne. Tandhjulsbrad købt til udsalg.

Er på jagt efter nogle lækre konfirmationsstempler. Hvor finder jeg de flotteste med dansk tekst?

tirsdag den 19. februar 2013

Dagens swap



I dag har jeg pakket swap-pakker til de andre 5 deltagere i swappen, jeg selv har startet på Scrapsisters. Jeg glæder mig til at komme til at bruge nogle af de fine sager snart. Senere i dag skal jeg scrappe, men først skal jeg lige have gjort rent i hele hytten....

God tirsdag til jer derude.



søndag den 17. februar 2013

Citat kort i tøse-farver....


Kortet lavede jeg til Scrap i Munkebo, et smadder godt arrangement. Papiret er købt til Scrap i Esbjerg, elsker de tøsede farver. Kant- og hjørnepunch lånte jeg af Dorthe/Pips, teksten er hentet hos Vivi/Scraps, blomster fra Prima og WOC.

I aften gælder det Donna kort. Har en stak, der kun mangler at blive gjort færdige ved at lime dem på karton. Må nok hellere komme i gang med det....

lørdag den 16. februar 2013

Kort i orange og brændt rød


Dagens kort er lavet af rester. Sommerfuglene er fra et 3D ark, Tim Holtz klokken har jeg fået som tak for lån for at låne nogle af mine dies. Grenene har jeg fået af Dorthe/Pips, blomster fra WOC.



fredag den 15. februar 2013

Vores konfirmationsindbydelser....



Har ikke været helt så aktiv på bloggen de sidste dage, og grunden er vores konfirmationsindbydelser, der nu er sendt ud.

Min datter Sarah Louise har selv i stor stil brugt Big Shotten, og jeg har limet, skrevet tekst og gjort dem færdige... Vi er meget godt tilfredse med resultatet, så nu skal der laves bordkort og det løse....

Tak for jeres altid søde kommentarer....

onsdag den 13. februar 2013

Drengekort med stjerner...


Drengekortet er lavet med papir fra en paper pad fra Panduro Hobby og lidt IPIS papir. Drengestemplet er fra Scrapper. Faktisk har hendes egen søn designet det. Stjerner lavet til hyggescrap hos min veninde Birgit, ugleknap fra Dress it up - Whoo. Det sædvanlige til lykke stempel, som jeg er virkelig glad for....

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. De betyder meget for mig.

torsdag den 7. februar 2013

Rosa/lysegrønt kort.




Farverne er mere blege, end i virkeligheden, men lyset må have drillet. Papiret er fra Prima - Happy Birthday Jack, motiv fra North Star Stamps, Vintage Photos - Vakre Jenter 1, WOC blomster og en enkelt vellumblomst, bånd købt på Convention og et par rosa pyntebær. Jeg er igen begyndt at bruge puder i flere forskellige tykkelser. Ved egentlig ikke hvorfor jeg stoppede med det. Effekten er jo god...

Jeg sværter ALTID mine blomster, hvad med jer?

onsdag den 6. februar 2013

Sort/hvidt/pink kort med blomster


Min datters favoritkort er forsøgt lavet mere enkelt end ellers. Papiret er Bo Bunny Back to Backs, sommerfugle fra 3D ark med de skønneste sommerfugle, Nellie Snellen die og stickers købt til Scrap i Esbjerg.

Tak for jeres altid søde kommentarer. De varmer i en kold tid.

tirsdag den 5. februar 2013

God bedring kort i brun/rosa


.... til min kære moster, der er faldet ned af en trappe og har knust sin skulder. Papiret er fra Marianne Design, Old-Fashioned Nursery serien. Jeg elsker farverne. En enkelt blomst og halvperler fra WOC,  rosa blomsterbindingspynt, fuglen og de 2 labels er lavet for længe siden i Billund Scrapklub. Båndet var en rest, købt på Convention.

Årets opgave er at bruge af alle mine rester og die-cuts lavet i klubben. Indtil videre går det ganske ok.

Tusind tak for jeres søde kommentarer. Jeg læser dem alle med glæde....

mandag den 4. februar 2013

Lilla kort med engle



Dagens kort er lavet af det skønneste papir købt i Billund Scrapklub af Pips/Dorthe. Et par knapper fra gemmerne, 2 stjernebrads fået af min scrap-kusine Birgit, sommerfuglebrad fra Netto, guldbåndet er ekstra stropper til en bh, engletag fra Reprint, V2012 Collection, dymo tekst for at skjule den svenske tekst, Royal lace serviet og lilla glimmerlim fra Netto.

I dag fik jeg så for første gang en kasse med mine hjemmelavede kort i vores lokale tøjbutik. Er spændt på at se, om det bliver til noget salg....

lørdag den 2. februar 2013

Embosset kort med guld...


Kortet er lavet med noget af det ældste papir i min samling, fra længe før jeg startede med at scrappe. Tukan guldkarton, Creatime guld strukturpapir og Rayher nodepapir. Stemplet er Hero Arts Heart Flourish, købt ved Kreative Fornemmelser. Det er embosset med Pirate Gold, som er fantastisk. Sløjfen er fra Convention og en enkelt WOC blomst.

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Det gør mig så glad at I gider bruge et øjeblik på at kommentere mine kort. Det gør en stor forskel for mig.... 

fredag den 1. februar 2013

Penny Black kat med roser...


Kortet er lavet med Crate papir, Paper Doll Collection, Lizzie, 2 sommerfugle og label lavet hos min scrap-kusine Birgit til weekendscrap i Gjøl. Halvperler og 2 små roser fra WOC, et par stumper bånd, 2 rosa plastblomster fra en af mine pigers hårelastikker, rosa bær fra blomsterbindingskassen, die fra Joy 60020146, tekststempel fra Krimarlot. Stemplet er endnu et fra serien Piece of my Heart.

Var i Billund Scrapklub i går, og kortene kommer på de næste dage...