mandag den 28. oktober 2013

Et julekort i gyldne farver


Et julekort i lidt utraditionelle farver. Papiret er fra Bo Bunny - Noel
Ornaments. Motivet har jeg fået af Dorthe /Pips, fuglen er fra Creative Imagionations, stemplet fra Inkido, lidt blonder fra gemmerne, en enkelt brad og stjernerne har jeg lavet sammen med min kusine Birgit. De har fået lidt guld glimmer.

I aften skal jeg i nørkleklub i Skodborg, hvis vejret da ellers arter sig. Her har det blæst voldsomt med mange tagsten i gaderne til følge, vores havebord mistede sin glasplade, selvom den stod på en vindbeskyttet terasse og tagrygningen på Bents stuehus røg også af. Lad os håbe stormen er på retur nu.

mandag den 21. oktober 2013

Et Paris-kort



Endnu et af kortene fra min mega-scrap-dag. Papiret er fra Inkido - Forever Summer. De lækre Tim Holtz Visual Artistry stempler har jeg købt af Dorthe/Pips. Dem skal jeg fremover have brugt noget mere, da jeg er helt vild med dem. Lidt hønsetråd diecut, nogle rosa knapper og en label fra Tim Holtz Tattered banners. De fine grene har jeg fået sammen med et fødselsdagskort fra Tina/Tinse. Der er brugt lidt Distress Stickles i farven Frayed Burlap.

Vil også lige benytte lejligheden til at takke for alle jeres søde kommentarer. Det er jo dem der gør, at lysten til at blogge bibeholdes. Tak.



lørdag den 19. oktober 2013

Et herrefedt stempel


Sidste weekend blev brugt til scraphygge med min skønne kusine og veninde Birgit. Hun havde købt dette lækre herrestempel, som jeg lånte af hende. Jeg har brugt min embossingfolder Clockworks fra Cuttlebug, et par tandhjul fra Xcut, der er varm embosset med pastel blå. Det brune papir er fra Prima Marketing Printery Collection Signature. Den lille stjernebort er også fra Birgits samling af dies.

Hav en fortsat god lørdag derude.

fredag den 18. oktober 2013

sort og hvidt kort



I går fik jeg uventet fri, da en af mine dagplejetvillingepiger havde feber, og den anden holdt fri. Hele dagen blev tilbragt i mit scraprum. Det blev til 7 kort og i aftes var jeg igen til scrap i Billund. Så det blev en dejlig uventet kreativ dag.

Dette kort er lavet af papir fra Basic Grey - june bug admiral. Kanten er bearbejdet med forskellige kantpunch a la Vivi/Scraps. Den fine blomst er fra Prima Marketing Stone Rose Rub-ons købt af 10na til Scrap i Billund. Båndet er fra tre Monica Ritterband stager, en enkelt knap og lidt snoet bånd fra WOC. Stemplet er fra et sæt fra Hobbyboden. De er skønne og brugt alt for lidt indtil videre. Den fine label lavede jeg sidste weekend sammen med min scrappende kusine Birgit, hvor vi stemplede og bigshottede hele lørdag.

God dag og god weekend til jer alle derude.

tirsdag den 15. oktober 2013

Et råt herrekort


Dagens kort er lavet med papir fra Graphic45 - On the Boardwalk Collection. Baggrundspapiret er fra Tim Holtz, købt af Dorthe/Pips. Derudover har jeg brugt en embossingfolder, som er en af mine klare favoritter. Tandhjulene er lavet med min nye die fra Xcut. De er embosset med Kettle Copper, synes farven er vildt flot. Der er også brugt et par tandhjul i metal fra Tim Holtz og en enkelt brad.

Jeg øver mig i at lave herrekort for tiden, og det er da egentlig slet ikke så slemt.....

God dag til jer derude.



mandag den 14. oktober 2013

Et herre-fødselsdagskort


Min veninde Helle har bestilt kortet til sin kæreste Torsten. Jeg har været i gang med det et stykke  tid, og det har virkelig været en udfordring og har drillet. Men nu blev jeg endelig tilfreds med det. Papiret er købt i England på nettet, tekststemplet er fra Hobbygården og datoen er lavet med mine Just Rite stempler, som jeg bruger alt for sjældent. Den søde dino er købt i Søstrene Grene på et ark med mange andre dinossaurer. De embossede tandhjul har jeg lavet i Billund Scrapklub til en lille make-and-take ved Dorthe/Pips. Derudover er der brugt små bogstav stickers fra Gavlhuset i Haverslev og en enkelt tandhjulsbrad fra Tim Holtz.

Kan I have en god dag derude. Jeg fik pludselig en ekstra fridag, da mine dagpleje tvillingepiger er syge. Jeg er lige startet efter en lang orlov og har kun de 2, der lige skal blive helt trygge, inden der starter et nyt barn snart.