fredag den 4. januar 2013

Første kort i det nye år - 2013


Dagens kort er lavet med Prima papir, Romantique Collection - Estella, Nellies MFD010 die og Inkido pigestempel. Memorybox die Amira Florish, blomster fra WOC, stempel lånt til Convention og sommerfugle fra 3D ark. Blomsterbrad med metalkant købt i Netto. Hjertecharm fået af min søde mor.

Har prøvet Dorthes råd om at tilføje 3 ting, når jeg mente kortet var færdigt. Det blev til sommerfuglene, hjertecharm og vellumblomster. Synes selv det er et godt råd..... Tak for det.

6 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort du har lavet, og det råd Pips giver tror jeg er rigtig klogt. Det er nok lige det, der gør en forskel i den sidste ende....

  Tak for kage - endnu engang. Har lige bagt ymerkagen igen, igen. Og Henriette gik og mærkede på den, om den da ikke snart kunne køle så meget af, at der måtte smages.
  Det passede lige nøjagtigt da hun havde spist kartofler og medisterpølse......haha. Men så tog hun også for sig....
  Så vi tænker tit på dig her i huset.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din ros. Og jeg er da bare glad for, at I synes om vores yndlingsopskrift. Den er nem og lækker. Minder mig om vi da snart skal bage igen....

   Slet
 2. Hvor er det da bare et fint kort.
  Lækre farver du har valgt.
  Og så er det jo ikke mit råd - hihi.... jeg følger det bare - og har givet det videre ;) Og jeg synes det lige præcis gør det sidste - og iøvrigt også er sjovt.
  Jeg har lige praktiseret det på årets første LO også - og det er jeg selv blevet vældig godt tilfreds med - så nu glæder jeg mig til at få det fotograferet i morgen.
  Nu er det snart tid for torsdagsscrap igen - jubiii...!!
  Ses vi?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord. Jeg regner med snart igen at kunne komme og scrappe om torsdagen. Jeg savner jeg, men lige pt. holder jeg pause, så jeg kan støtte min datter bedst muligt.

   Slet
 3. Det er vel nok et smuk kort du har lavet, mange fine og fede detaljer
  God weekend, håber vi ses på torsdag

  SvarSlet