fredag den 29. november 2013

Et julekort i romantisk stil


Jeg er her endnu, men har ikke haft overskud til at blogge. Min datter Sarah Louise er fortsat alvorligt syg med en psykose. I øjeblikket går hun på Dagafsnittet på BørnePsyk i Esbjerg hver dag efter en længere indlæggelse samme sted. Derefter skal hun sandsynligvis på en døgninstitution for psykisk belastede børn. Det er en svær hverdag for os alle, der tærer på kræfterne og energien.

Heldigvis har jeg fortsat fået scrappet lidt og sælger mine kort hos vores lokale guldsmed.

Dette kort er lavet med forskelligt fra gemmerne, blonder købt af Dorthe/Pips, min nye stjernedie, som jeg er helt vild med og det skønneste julemotiv.

God dag til jer alle derude på en regnfuld dag.


9 kommentarer:

 1. Åee nej Susanne hvor jeg føler med dig, det må være svært at komme igennem, både for dig og famillien.
  Dit kort er yndigtdejlige fine detaljer, ja den stjerne dies er så smuk, og din hjørne dies hvad er det for en? knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Åh nej, jeg føøler godt nok med jer alle sammen, Ved hvor svært det kan være med sådanne problemer. Håber helt sikkert, at hun rigtig snart får det meget bedre for jer alle sammens skyld, men selvfølgelig mest for hendes egen. Men rigtig dejligt at se, at du har haft lidt overskud til at lave såååå smukt et kort her,. Det er bare super super flot lavet med tonsvis af lækre detaljer. Virkelig flot arbejde.
  Pøj pøj med det hele til jer allesammen, håber der er lys forude for jer.

  SvarSlet
 3. Rigtig sødt julekort.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Sikke et sødt motiv. Flot julekort.

  SvarSlet
 5. Super sødt julekort.
  Dejligt at du stadig har lysten og energien til at scrappe lidt når jeres familie må kæmpe med så store problemer og vi bliver jo ramt voldsomt når det er vores børn der har problemer. Håber og ønsker dig og din familie alt det bedste ;O)))

  SvarSlet
 6. Så lækkert et julekort
  Ønsker god bedring til din datter

  God 1. søndag i advent,

  SvarSlet
 7. Smukt kort.
  God bedring med din datter.

  SvarSlet
 8. God bedring med jeres datter. Det er hårdt at stå i den situation, men det er vi desværre ikke selv herre over :( Jeg håber du finder styrken og får mere energi.
  Dit kort er indbydende og varmt at se på - flot

  Hilsen Pernille

  SvarSlet