fredag den 6. september 2013

Velkommen baby

I dag fik jeg lavet dette babykort færdig. Jeg har købt det skønne My Mind`s Eye Lost & Found papir af Pips/Dorthe til Scrap i Billund. Papiret er så skønt, at kunsten var at pynte lidt, men bevare det fine print. Med et Card Deco Vintage motiv fra Hobbygården og nogle Prima Stone Rose Rub-ons, købt brugt af 10na til Scrap i Billund, har jeg forsøgt at minimere brugen af pynt. Rammen er en Memorybox, hvor jeg har lånt den skønne die af Moster Olivia. Derudover et par halvperler købt på Convention sidste gang.Jeg er rigtig glad for kortet og har opnået det ønskede luftige udtryk. Vil gerne høre jeres mening, om mængden af pynt er passende, eller om I ville gøre det anderledes.

God weekend til jer alle derude i blogland.

11 kommentarer:

 1. Kan rigtig godt lide kortet. Synes det er en passende mængde pynt, når papiret er så fint
  Gos weekend

  SvarSlet
 2. Synes det er rigtig passende den mængde pynt du har valgt.
  Synes det er blevet rigtig godt.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kort, du har lavet, og jeg synes det er ret passende med pynt, som du selv siger er papiretr såå flot i sig selv, at det ville være synd at dække det helt til med mere pynt. Rigtig flot kort.

  SvarSlet
 4. Sødt kort med rigtig "doseret" pynt.

  SvarSlet
 5. Super fint kort og slet ikke for pyntet, men lige tilpas.

  SvarSlet
 6. Hvor er det kært. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Skønt kort du har lavet og jeg kan godt lide at du har forsøgt at bevare så meget af det oprindelige papir, som muligt. MME papir er bare fantastisk. Den die er altså også bare en af mine ynglinge ;-)

  SvarSlet
 8. Superflot og tilpas pyntet kort. Den låne-die af Moster Olivias er jeg ret vild med, og den giver netop et luftigt indtryk.

  SvarSlet
 9. Super skøn kort du har lavet, mange fine detaljer

  SvarSlet
 10. Det er så fint og pynten er lige tilpas

  God aften

  SvarSlet
 11. Sødt kort. Er helt vild med rammen!

  SvarSlet