tirsdag den 13. august 2013

Converse støvle - Donna kortEndnu et af mine Donnakort. Jeg har haft en stor stak halvt færdige dele liggende, som jeg nu er ved at omdanne til færdige kort.

Her har jeg igen brugt nogle af mine rester af papir og bånd, lidt halvperler og igen et Orion stempel, som nok står allerøverst på min ønskeseddel. Er dog ikke - trods flere forsøg - lykkedes mig at få fingre i dem.

Hav en dejlig dag derude. Nu står den på oprydning og rengøring her.....

10 kommentarer:

 1. Det er et flot kort i dejlige tøzefarver.
  Tillykke med salget.

  SvarSlet
 2. Superflot conversestøvle, den laver jeg også tit. Synes de er så fine i sig selv at de ikke behøver ret meget pynt:-). Her har jeg lige pudset vinduer inden arbejdet kalder kl. 12. Dejligt at du blogger igen. Kh 10na

  SvarSlet
 3. Hvor er de der sko/støvler bare flotte. Jeg ser dem både her og der og alle vegne og jeg har spurgt flere, hvor de har fået modellen fra, men ingen har åbenbart lyst til at dele den information, da ingen svarer tilbage. Har du???
  Et rigtig flot kort i virkelig lækkert papir og flotte tøsefarver. Alle småog mellemstore piger vil bare elske at modtage sådan et, og jeg kan også se muligheder til drenge i den her også. Rigtig flot arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Donna skabeloner, der forhandles hos Scrapper. dk. Der findes mange flotte modeller, og jeg er blevet super glad for at sy foran fjernsynet om aftenen.

   http://scrapper.dk/pl/Donna_kort_127.aspx - link til de forskellige modeller.

   Held og lykke med dem.

   Slet
  2. Tusind tak for det link. Jeg har set så mange flotte af disse kort og spurgt adskillige, hvor de var fra, men du er faktisk den første nogen sinde, som har svaret, og rigtig mange tak for det. Nu vil jeg få gemt linket og så over og se, hvad de har at byde på. Har på fornemmelsen, det kan gå hen og blive lidt bekosteligt he he he.
   Há en rigtig god dag.
   Knuzzzzzer Maryann

   Slet
 4. Hvor er det igen et flot donnakort.
  Gid jeg havde sådan en tålmodighed med nål og tråd, for jeg har endnu aldrig prøvet at få bare 1 kort lavet færdigt. Jeg gider ikke sy....Mig der har broderet i årevis og syet patchwork i hånden til både store tæpper osv. Men det er slut nu - åbenbart.

  SvarSlet
 5. Hej

  Hvor er det dejligt at se, at du er kommet igang igen.
  Dine Donna-kort er rigtig fine, især elefanten :-) (jeg elsker nemlig elefanter)

  SvarSlet
 6. Super flot... ligner jo en rigtig støvle

  God eftermiddag

  SvarSlet
 7. Super flot Donna kort du har lavet. Jeg er jo selv ret vild med Donna kort og jeg glæder mig over, at andre også har fået Donna feber ;-)

  SvarSlet