fredag den 16. august 2013

Kort lavet af rester....Min store passion for tiden er at få brugt nogle rester, og dem har jeg en del af...... Baggrundspapiret er fra Pips`s restekasse, et Bingo tag stemplet hos min scrappende kusine Birgit, marguritter fra Snaremosegaard, en brad købt i Netto og lidt andet blandet fra gemmerne.

I går var jeg igen i Scrapklubben i Billund efter en pause på 4 måneder. Dejligt at komme afsted og møde alle de dejlige tøser igen....

8 kommentarer:

 1. Rigtig fint kort, og jas det er skønt at få brugt nogle af de mange mange rester vi altid får alle sammen. Måske skulle man lave en hel uge, hvor man kun måtte bruge fra restekassen??? Det kú være sjovt at se, hvad der kom ud af det? Eller lave et week-end crop, hvor alle kun måtte medbringe rester og så bare gå løs på det hele ha ha ha

  SvarSlet
 2. Altid skønt at få brugt rester :o)

  SvarSlet
 3. Fint kort - jeg er ikke god til at få brugt rester - men prøvede at gøre noget ved det og lavede en del OHS kort i maj måned på en sommerhustur hvor jeg skar dem i strimler på 1,5 cm og satte dem op i et skråt mønster på kortet. De blev faktisk ok. (de kan ses på min blog et sted under maj :) ) Resten af mine rester har jeg skåret ud til 4"x6" og 3"x4" for skal i gang med PL nu :)

  SvarSlet
 4. Super fin kort du har lavet i friske farver.
  Dejligt at se dig i Billund igen
  Knus - God weekend

  SvarSlet
 5. Rigtig fint kort du har lavet af rester.

  SvarSlet
 6. Rigtig sødt kort du fik ud af de lånte/napsede ting !
  Jeg håber da du kommer til Billundscrap den 24. aug. Dig vi herhjemme omtaler som Susanne-ymerkage. (feks idag på FB, hvor E spurgte, hvem du var. Når jeg så siger Susanne Ymerkage, så er alle med.) Den er stadig et hit her.

  SvarSlet
 7. Fint reste kort, og ja, de rester får vi hurtigt mange af...

  SvarSlet
 8. Flot og dejligt farverigt kort... skønt at få brugt nogle rester

  God weekend

  SvarSlet