torsdag den 22. august 2013

Fødselsdagkort til VibekeDagens kort er til en 50 års fødselsdag i familien. Det skønne motiv fra Matori Dyr/Vintage og stemplet fra Papirhimlen har jeg lige købt i Hobbygården. Der er brugt flere brads fra Echo Park, halvperler og blomster fra WOC, en ispind behandlet med Ranger Distress cracle paint/fired brick, die fra Joy 6002 0146, grene fået af Pips og hjørner lavet sammen med Birgit.

De sidste 2 dage har jeg brugt på at bruge mine rester til punchede grene, blade og diverse die-cuts. Maja har lagt med 40 i feber, hvilket har givet mange afbrydelser, men jeg er godt tilfreds med at have reduceret mine stykker af restpapir ganske voldsomt.

9 kommentarer:

 1. Flot fødselsdagskort.
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 2. Rigtig flot kort, du har lavet her, og en rigtig lækker farvesammensætning du ahr brugt også. Super flot kort, som hun helt sikkert bli´r vildt glad for.

  SvarSlet
 3. Rigtig fint og sødt kort.
  God bedring med arvingen. :0)

  SvarSlet
 4. Det er da blevet rigtig flot, og sikken en ide med ispindene, det må jeg da huske,god bedring med Maja, ikke sjovt med feber i huset, og den med at bruge sine småstumper op bruger jeg også, men når jeg så skal bruge noget er det som regel en forkert farve, men pyt sådan er der så meget. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Så fint dit kort er.
  Ses i morgen!

  SvarSlet
 6. Super flot kort i skønne farver

  God weekend

  SvarSlet
 7. Så fint et kort og med så mange skønne blomster. Love it.

  SvarSlet