fredag den 18. oktober 2013

sort og hvidt kortI går fik jeg uventet fri, da en af mine dagplejetvillingepiger havde feber, og den anden holdt fri. Hele dagen blev tilbragt i mit scraprum. Det blev til 7 kort og i aftes var jeg igen til scrap i Billund. Så det blev en dejlig uventet kreativ dag.

Dette kort er lavet af papir fra Basic Grey - june bug admiral. Kanten er bearbejdet med forskellige kantpunch a la Vivi/Scraps. Den fine blomst er fra Prima Marketing Stone Rose Rub-ons købt af 10na til Scrap i Billund. Båndet er fra tre Monica Ritterband stager, en enkelt knap og lidt snoet bånd fra WOC. Stemplet er fra et sæt fra Hobbyboden. De er skønne og brugt alt for lidt indtil videre. Den fine label lavede jeg sidste weekend sammen med min scrappende kusine Birgit, hvor vi stemplede og bigshottede hele lørdag.

God dag og god weekend til jer alle derude.

8 kommentarer:

 1. lækkert kort. Det bliver så stilfuldt når man laver kort i kun sort og hvid :)

  SvarSlet
 2. Et rigtig lækkert kort her, og det virker bare så elegant. Rigtig flot.

  SvarSlet
 3. Flot kort. Dejligt med sådan en uventet fridag.

  SvarSlet
 4. Nøj den blomst er flot! Lækkert kort!
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Smukt kort, hvidt med en enkel farve (i dette tilfælde sort) er super flot. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Dejligt kort. Flot sløjfe du har fået på. Synes, der er mange kort på pinterest med sløjfer, men har selv svært ved at bruge det. Men det kan du, kan jeg se. Sort/hvid er smukt.

  SvarSlet
 7. Lækkert kort og flot farvekombination.
  Tænk at få sådan en uventet fridag. Og hvad kan den bruges bedre til - end scrap.

  SvarSlet
 8. Sikke skønt at få en uventet fridag og fedt, at du så bruger de på lidt selvforkælelse og giver dig til at scrappe og ikke kaster dig over alle mulige "skal" opgaver. Dit kort er rigtig flot og blomsten er bare for lækker. Dejligt med et kort, som har mørke farver. Noget jeg selv har rigtig svært ved at lave ;-)

  SvarSlet